Måndagen den 21 maj 2018 - Strålar

Räkna

Jag hälsade på en kiropraktiker idag. Varför får jag alltid känslan av att de skulle kunna ha sagt mer om ens sjukdomstillstånd än de faktiskt gör? De klämmer, känner, tittar, bänder och trycker och säger ”mjaha” och ”okej” och ”sådärja” och till slut säger de ”så, då var det klart” och man står där som ett stort frågetecken med värdigheten bortflugen.

Nå, det konkreta var att han hade ”påskyndat läkningsprocessen”, att smärtan förhoppningsvis kommer att minska under veckan, samt att jag kunde söka på Youtube efter övningar att göra vid ryggskott. En något överraskande uppmaning, men okej.

Så nu ligger jag raklång i sängen före middagen och viftar med höften. Under tiden sitter hon bredvid och övar matematik. Fyra mandariner och ett äpple. Fem. Ta bort en. Fem minus ett. Fyra kvar. Knepigt, men hennes ögon strålar när hon plötsligt fattar grejen.


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem