Torsdagen den 5 juni 2014 - Känslan

Känslan av att inte ha några odokumenterade besök kvar. Känslan av att ha en tom signeringslista. Känslan av att med fru och barn umgås med arbetskamrater på friluftsdag i strålande väder. Känslan av att komma hem och äta grillad kyckling med potatissallad i trädgården, i en doftande fond av blommande äppelträd och en sjöspegel nedanför. Känslan av att ha fem veckors semester/föräldraledighet framför sig.

Semester.


Fredagen den 6 juni 2014 - Dagens

Dagens enda spellista.


Måndagen den 9 juni 2014 - Sandskeppning

Som en reaktion mot att jag alltid annars brukar behöva gå och lägga mig klockan tio en söndagkväll just för att jag måste stiga upp så förbaskat tidigt på måndagmorgnarna, så stannade jag uppe till ett på natten igår. Följden blev en välpasslig seghet en regnig första semestervardag. Efter en sen lunch tog jag mig i kragen, ringde svärföräldrarna och dom kom och hjälpte med barnunderhållning och sandskeppning. Återställning av sabbad gräsmatta närmast Idatjärn pågår för fullt. Vi har nu täckt det mesta av ytan med ett helt lastbilsflak sand. Nu återstår att täcka allt med ett lastbilsflak matjord, samt att plantera gräs.


Onsdagen den 11 juni 2014 - EFIT #14

Dags för ett såntdärninga EttFotoITimmen-inlägg. Tredje semesterdagen. Vackert väder. Och stigande spänning inför kvällens föreställning.

Detta inlägg kommer uppdateras minst en gång till under dagen.


Söndagen den 15 juni 2014 - Två

Den ljusaste, vackraste sommarnatten för precis två år sedan kom du och idag fyller du våra liv med allt. Vår sångfågel Mona fyller år idag. Snart kommer släkten!

Två


Måndagen den 16 juni 2014 - Stora

Dagens stora händelse.

Så


Fredagen den 20 juni 2014 - Passion

En härlig erfarenhet rikare och jag konstaterar att en passion är slut. Det har varit sjukt kul att få vara inblandad i detta. Folk i ensemblarna har varit glada, öppna, snälla, uppskattande. Om än korta men viktiga instick i passionen har vi gjort. Själv har jag fått medverka i fem föreställningar. Njutbart! Allra mest kommer jag minnas Mimi Märaks spoken words och Ola Stimmerboms fantastiska jojk.

Tält

Ett cirkustält på Nordanå. En arbetsplats men inte som alla andra.

Ton

En scen, en kör, en dirigent och nån som slår med pingisracketar på stora bamburör. Massivt och maffigt. (Foto: Annou Nühm)

Väntan

Bakom kulisserna. Mycket väntan mellan våra insatser.

Besvarar

Men såklart kunde man gå och tjyvkika på pjäserna. Vi besvarar ditt samtal så fort vi kan. Västerbottensteaterns bidrag.

AllaOnsdagens ensemble. (Foto: Paulina Holmgren?)


Lördagen den 21 juni 2014 - Ont

Monas korta sammanfattning av midsommaraftonens hagelstörtskur är att den gjorde ont.

Hagel


» Senaste!
  • Hem