Tisdagen den 22 maj 2018 - Pumpat

Pumpa

Häromveckan köpte jag en batteridriven & uppladdningsbar kompressor på Biltema. Jag tvekade inför köpet, ty jag har haft en väldans otur med produkter köpta där som gått sönder eller slutat fungera. Men den var funktionell och passade mina preferenser, så jag slog till.

Det var dumt. Sedan första starten har den pumpat upp en pilatesboll och en krokodil samt pytsat i lite luft i fyra bildäck. Sedan slutade den att fungera. I’ve should have seen it coming, after all it’s from Biltema.

Ett besök i stan i fredags. Reklamera? Jodå, det gick bra, men trasiga produkter över 500 kronor kan inte bytas in mot en ny bara sådär utan den måste in på reparation. Jag fick alltså inte med mig en ny fungerande hem, utan vi måste vara utan kompressor och vänta tills Reparatören kommer till varuhuset och tittar på den, vilket, visade det sig, ska vara i övermorgon torsdag. Seriöst, Biltema?

Det är därför hon sitter med dem manuella pumpen. Mona väntar tålmodigt.


En kommentar:

  1. […] där Reparatören från Biltema, han som kommer dit en gång i veckan för att laga saker, ringde idag för att meddela att […]

    - Pingback av . . s a e y s . . dagboken » Raseri — 2018-05-24 16:42


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem