Söndagen den 20 maj 2018 - Snörpte

Bollek

Hon var på sitt livs första bollek. Mamman och pappan är inte direkt några fotbolsstokar, men när Drängsmarks IF och Ostviks IK erbjuder organiserad lek och träning att bli vän med en boll så tackar vi inte nej. Själv låg jag på det lagom svala gräset under hela den organiserade leken (1,5 h) och lade en god grund för mitt livs hittills värsta ryggskott.

Snörp

Efter lunch kom pudeln Göte på besök. Poppy hade redan studerat honom en liten stund när han upptäckte henne. Men vid hans sedvanliga kattreaktion (hastig andning, lite skäll, och drag i koppel) tycktes hon tappa intresset, snörpte på munnen och gick. (Sedan låg hon och vred sig just innanför altanglasdörren och retade en frustrerad hund just utanför.)

DSC_1067-01

Intensiva ryggskottssmärtor hindrade mig inte från att sticka ner en vattenslang i ett sorkhål och ösa på med vatten. Vattnet tog vägen någonstans, dock inte ut genom samma hål.


2 kommentarer:

  1. Ha, så den Grämmerska metoden testas alltså :-D ”Vann in hål” => ”wann ur hål” fast det kan ta låååång tid.

    - Kommentar av Ljungbladhs vs Wann — 2018-05-21 10:16


  2. Hehe. Sonen som 6-åring på fotbollskolan. ”Varför får vi bara en boll som alla ska dela på – när de har en hel säck med sig?” Not impressed. Kreativitet framför lagsport och tävling. Att klättra högt upp i ett träd med fotbollen för att se hur mycket den studsar när man släpper ner den – mycket roligare än att springa om kring på en plan och sparka bollen i mål. T ex.

    - Kommentar av Långa bollar på Bengt — 2018-05-21 10:18


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem