Lördagen den 3 november 2018 - Ljus

Kloss efter Halloween uppmärksammar vi våra bortgångna nära och kära. Märklig känsla när man går i kyrkogården bland de tusentals ljus och vet att varje ljus är en människa som inte finns längre men som ändå finns genom oss. Vi är många fler.


En kommentar:

  1. Sant! Dessutom är varje ljus fler än en människa vi minns. Vi tände i minneslunden ett ljus för farmor som gick bort under året och ett för de som gått bort tidigare år, ett 10-tal. Jag uppskattade med fågelskådarblicken (räkna fågelsträck på himlen) antalet ljus i minneslunden på Lunds kyrkogård till ca 300. Där de ljusen nog representerar många, våra två ett 10-tal. Och sedan då ljusen på alla enskilda gravarna och familjegravarna. ”Släkten följa på släktens gång.”

    - Kommentar av fam GP — 2018-11-07 08:58


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem