Fredagen den 2 november 2018 - Nightmare

Lika säkert som Kalle på julafton så hoppas jag att The Nightmare before Christmas blir ett stående inslag den här tiden på året flera år framöver. Vi såg den igår, och den ingår i fredagsmyset ikväll.

iTunes är dock en av de få som erbjuder den som “streamad”* hyrfilm, och eftersom Apple är ett sånt idiotiskt slutet ekosystem verkar det inte finnas något sätt att skicka filmen till teven (om man inte äger en svindyr Apple TV-grunka) (eller?) så fick vi se den på en liten datorskärm istället. Nå. En fantastisk film nevertheless. Det tyckte även hon.

(* “Streamad” inom situationstecken eftersom filmen måste laddas ner i sin helhet på iTunes innan den går att spela. (eller? igen))


2 kommentarer:

  1. Åh ja! Måste se den ju. Har den på DVD eller VHS måntro…?!

    - Kommentar av fam GP — 2018-11-02 23:09


  2. Vid påsk ser vi ”Jesus Chrust Superstar”. Och fr a hör! Andrew Lloyd Webber.

    - Kommentar av PS — 2018-11-02 23:11


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem