Måndagen den 23 juli 2018 - Glida

Älv

En regnbild, igen.

Klart.se ”lovade” växlande molnighet och skurar innehållande lagom lite regn under eftermiddagen. De stora regnmängderna skulle komma mot aftonsidan. Bra läge att glida nerför älven alltså, från stan till Bergsbyn där svägerskasvågerkusiner bjöd på surströmming (notera att jag väljer hamburgare alla dagar framför surisar). Och ifall även prognosen skulle glida lite så skulle jag såklart klara en störtskur på tio minuter – det var ju ändå varmt. Men i trettio minuter eller mer? Nja. Vädertjänsterna har tydligen extra svårt att förutspå väderomslag dagar som dessa. Så elva kilometer blev fyra och en genomblöt Thomas fick söka nödhamn vid villakvarteren i höjd med Korv-Ivars.


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem