Lördagen den 21 juli 2018 - Snurre

Snurre

Idag var det trästockdag. Vi for dit efter lunch för att titta på barnteater. Ellenor Lindgren trollband på ett lysande sätt alla barnen i 45 minuter med föreställningen Stigen. Till sin hjälp hade hon Anna-Stina Sarri med fagotten. Jag tror banne mig att hon lugnt hade kunnat hålla på i 45 minuter till.

Eftersom den på Köpenhamns Zoo utlovade heliumballongen uteblev så gjordes ett ballongköp innan vi for hem för middag. Men naturligtvis var snöret till ballongen tvunget att klippas av så fort vi kom hem. Efter det glider nu Snurre Sprått såklart omkring upp och ner i vårt hem.

Efter middagen kuskade vi tillbaka till trästockfestivalen för att inmundiga ett stycke konsert med Tomas Andersson Wij, som i vanlig ordning tillhandahöll vackra toner, texter, gåshud och inspiration. Tack igen, Tomas!


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem