Måndagen den 17 augusti 2015 - Tillvaron

På många håll är sommarsverige slut nu. Loppisar, caféer och mindre muséer stänger och hälsar åter välkomna om elva månader. Åter-till-jobbet-efter-semestern-ångesten är påtaglig för många. Själv har jag inget jobb att återgå till, men jag återgår till att vara officiellt arbetssökande. Inom ramen för detta även avvaktande, ty jag har sökt ett vikariat som logoped på skelleftemottagningen tidigast förra veckan skulle de som bestämmer bestämma sig för vilka som ska kallas till intervju. Jag har en plan för ifall det inte skulle gå vägen, men just nu känns tillvaron lite oviss. Lägg till detta sju punkter på bilbesiktningsprotokollet som måste släckas samt cirkusen med vår sjövattenvärmepump som fortsätter indikera framtida bekymmer.

Det blir bättre.


En kommentar:

  1. Vi håller tummarna för vikariatet! Även här bevakas ju arbetsmarknadens utbud av ena halvan av de två vuxna (eh) och det märks lite smått att det börjar rassla till i hjulen nu och komma ut annonser igen… Sjövattenvärmepumpen, skärp dig nu! Bilfixandet hoppas jag är av den rimliga sorten. Hoppas kan man ju alltid.

    - Kommentar av Fam GP — 2015-08-17 16:39


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem