Lördagen den 8 augusti 2015 - Fulländan

Efter några dagar på en liten ö en bra bit från fastlandet i Kvarken så har den här sommaren kommit en bra bit till fulländan. Det fattar förstås en fjällvandring, en resa till en europeisk storstad samt en solvecka vid medelhavet, men lite sans får man väl ändå ha.

Stora Fjäderägg bjöd på härliga stunder i form av ormskräck, grodtramp, sälsafari, trädkryparringmärkning och fornminnesexkursion för att bara nämna några upplevelser. En ö att längta tillbaka till.


En kommentar:

  1. Så kul att ni blev lika fjäräggstagna som vi blivit. Ni får göra det till en tradition at komma ut å hälsa på oss :-) Vi är ju inne på 10e året nu så! Läckra 360-bilder m fl och även filmen. Synd att det var mulet vid solens upp- och nedgång men *nästa* år så! Fin sälbild blev det också, våra mobiler brukar inte lyckas särskilt bra.

    - Kommentar av Vandrarhemsvärdarna aka fam GP — 2015-08-12 21:39


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem