Lördagen den 31 januari 2015 - Snö

Alltså, vi flyttade till det här huset just när snösäsongen 2012-2013 tagit slut. Och förra vintern var ju som sagt usel ur snömängdsynvinkel (om man nu har utgångspunkten att det är bra med en snörik vinter).

Efter en synnerligen seg start på denna vintersnö så har vi nu en enligt mig högst tillfredsställande mängd vitt puder som bäddar in vår värld. Och jag säger välkommen! Än så länge i alla fall – vi har ju alltså inte ännu erfarit en ordentligt snörik vinter i vårt hus. Jag säger till ifall det blir jobbigt.

Hus i snö

Just nu rasar snöstormen utanför. Och klass 1-varning är utfärdad för Västerbottens kustland, där vi bor. 30 härliga centimeter till. Bring it!

Klass ett

 


En kommentar:

  1. Jag minns vår flytt till hus senhösten 2010. Jojo. Flytta in. Maken for på tjänsteresa. Och himlens portar öppnade sig. Fick ringa och be en kollega skriva på dörren ”Kommer in när jag skottat klart”. Det är oerhört skönt med ett lagom snöskottarpass dock om kvällen! Det jobbiga är att komma hem och ha en fastfrusen plogkant efter dagsmejan, lite senare på säsongen. Men heller snö än ishalka!

    - Kommentar av fam GP — 2015-02-01 00:15


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem