Måndagen den 26 januari 2015 - Penngrepp

Helgen gick i inställningarnas tecken. En massa körrepetitioner blev inställda (för min del), en discofest blev inställd, ett 40-årskalas blev inställt. Drängsmark 9 blev plötsligt satt i karantän då Mona blev superkrasslig. Spydde och hade sig. Feber och slapp och spak som en blöt liten trasa. Då vill man nästan inget annat än att sitta bredvid och sitta eller ligga bredvid och tycka synd om.

Sjuk

Idag är hon piggare. När jag kom hem från jobbet satte hon sig och ritade. Med ett i det närmaste perfekt penngrepp som en tvåochenhalvåring kan ha. Fantastiskt!

Penngrepp


3 kommentarer:

 1. Massa kärlek, värme och kramar till Mona <3 hoppas hon verkligen kryat på sig och bra jobbat tjejen för grymma fina penngreppet :-)
  Och även lika mkt kärlek,värme och kramar till hennes fina föräldrar.

  - Kommentar av Karoline Öjbro — 2015-01-26 22:17


 2. Men åh, den där blicken har man upplevt som förälder genom åren. Och det är ju just det man är till som förälder, finnas till där och då.

  Hon som var så pigg och yster till sent i fredags kväll i badhuset! Att hon hade en sådan sjuka i kroppen. Men det är verkligen tvära kast med småttingarna.

  Just ja! En sak som maken påpekat som jag inte tänkt på men som stämmer är att sonen efter varje lite rejälare sjuka som feber några dagar – liksom tagit ett språng i utvecklingen med nåt, väldigt påtagligt. Den teorin verkar ju stämma in på Mona också då! Hm?

  Krya på sig stora lilla Mona!

  - Kommentar av fam GP — 2015-01-26 22:25


 3. Ett sjusärdeles fint och moget penngrepp tycker även jag som professionell bedömare av penngrepp! Vad ska det bli av en sådan begåvning?! :) Lycka till med allt Thomas!
  Med vänlig hälsning Ida Sandström, arbetsterapeut barnhab

  - Kommentar av Ida Sandström — 2015-03-12 15:17


Leave a comment


» Senaste!
 • Hem