Tisdagen den 30 september 2014 - Före och efter

Hipp som happ blev sockeln färdigmålad. Och därmed anser vi att sommarens stora måleriprojekt i princip är över. Kvar är lite duttande och delen under balkongen som behöver nya räcken och målas rött. Här kommer några före och efter-bilder. Från nordost respektive sydväst. De bofasta tackar sig själva för arbetet, Mona för peppen, (svär)far för hustvätt, målning och snickeri och ovärderliga hantverkserfarenheter, (svär)mor för barnunderhållning, G för måleri av flera väggar, K, M och E för påhejande under tvättning. R målade dessutom vårt lilla pumphus nere vid tjärn (ej med på bild).

Så här såg det ut innan (12 april):

Så här ville vi att det skulle se ut (photoshoppade bilder):

Så här blev det (28 september):

SV3

Observera att delen under balkongen alltså inte är färdig. Där behöver vi bygga nya räcken och måla, men målarsäsongen är över nu… Får färdigställas nästa sommar. Blir fint. Kanske ett utskjutande trädäck redan då?


2 kommentarer:

 1. Men oooh, vad fint! Tack för före- och efterbilder. Hjälper en sån som mig, med supertaskigt bildminne.

  - Kommentar av Maria — 2014-09-30 23:14


 2. Vi var ju där när ni började och Wow vilket resultat det har blivit :-)
  Skall bli kul att se det live vid tillfälle!
  Låter gööör mysigt med trädäcket det ser vi framemot att sitta på :-)
  Kramar <3

  - Kommentar av Karoline — 2014-10-01 00:58


Leave a comment


» Senaste!




 • Hem