Onsdagen den 1 oktober 2014 - Manipulerad

Den visuellt observante har kanske noterat en skum sak på en av gårdagens bilder. Och fattat misstankar. Är det verkligen så här det blev? Det gäller bilden som är tagen från nordost, en av bilderna som alltså ska skildra verkligheten. och inte har varit manipulerad på något sätt. Vi vill ju visa hur det blev, i verkligheten.

Taket

Men. I ljuset som rådde under fotograferingsögonblicket så blev taket grått och fult. Det är faktiskt svart. Så jag var bara tvungen att markera taket och mörka ner det lite. Så att bilden skulle representera verkligheten. På riktigt. Men jag slarvade lite. Jag råkade även mörka ner en del av himlen och en ventilationstrumma. Men det var inte meningen. Så. Förutom den där mörka blobban ovanför taknocken så lovar jag att det är så här vårt hus ser ut idag.

Eventuellt är sockeln lite ljusare grå i verkligheten än på bilden. Hm. Undrar om jag ska öppna photoshop igen…?


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem