Fredagen den 11 januari 2019 - XZ3

Min tre år gamla mobil har en tid tydligt signalerat att den behöver gå till de sälla jaktmarkerna. Spruckna bakstycken (reparerade flera gånger), skräp i kameralinsen och framför allt en skärm som kajkar ur så fort den går lite varm. Så kan inte en apputvecklare ha det, så Bildligt talat AB har beställt en ny. Sony Xperia XZ3.

Det är förstås tillfredställande med ett arbetsredskap som fungerar, men gosh vad mycket auto-lull-lull den innehåller. Sensorer i princip överallt som startar upp appar från höger till vänster när man minst anar och vill det. Det tog en dag (?) för mig att hitta åt alla ”praktiska” features och stänga av dem och få en stabil, normalt kontrollerbar enhet. Dessutom är den skitstor och hal som en ål. Om den ligger på en yta som lutar en halv grad så åker den rutchkana nedför. I väntan på ett mindre halkigt skal så har jag satt på maskeringstejp på baksidan. Vi får se om även tejpen kommer att glida av.


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem