Söndagen den 28 oktober 2018 - Nördar

Ett knappt tjog nördar träffades när Café på Bit anordnade flipperspelsturnering. I gruppspelet möttes alla i en grupp och körde två dueller var mot varandra. Det gick bra till en början men jag tappade koncentrationen efter en sissådär sex spel och förlorade mot lite för många efter att ha mött ungefär hälften av spelarna i min grupp. Min sista motspelare, ditrest ända från Umeå endast för detta event, utklassade mig totalt. Jag nådde alltså inte till slutspel, men skam den som ger sig – fiket kör turneringar lite nu och då. Och oavsett hur dåligt det går så får man en ranking av internationella flipperspelsförbundet IFPA! (min ranking ska vara tillgänglig på deras sajt inom en vecka)


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem