Tisdagen den 29 augusti 2017 - Väntan

Raket

Idag är det jag som är däckad. Och att vara däckad innebär en evig väntan på att bli bättre. Rastlöshet. Kolla fejsbok, twitter, instagram. Läsa svtnyheter och lokala nyheter. Läsa riktig bok. Och glo på en massa youtubeklipp. Om raketer, tåg, båtar, flygplan, Game of Thrones, The Slo Mo Guys, WatchMojo, Monty Python, Star Trek samt allt som kan tänkas filtreras fram i mellan allt det där. Allt för att få tiden att gå. Här är en bild från en film från uppskjutningen av den första rymdstationen Skylab 1973. Hur intressant som helst. I alla fall i det här tillståndet.


En kommentar:

  1. Ha! Jag har en inplastad del av Skylab från när den några år senare damp ned i Australien när vi bodde där. I nån låda i källaren…

    - Kommentar av fam GP — 2017-09-03 00:36


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem