Tisdagen den 20 juni 2017 - Kiss

Vatten

(Observera att norra Västerbotten ännu inte har några större restriktioner när det gäller vattenförbrukning – det är alltså fortfarande tillåtet att fylla poolen här.)

Mona har fått en ny fin pool av mormor och morfar i födelsedagspresent. Den har färgglada glada fiskar på utsidan och framförallt är den vit på insidan. Och därmed syns med all tydlighet våra vårliga observationer att vårt kommunala vatten inte riktigt är i toppform. Det ser ju ut som om hon badar i kiss.

Dialog med kommunen är inledd, i alla fall genom att jag väntar på att en kommunvattengubbe ska höra av sig. Vilket i våras krävde, då jag tog kontakt med dem i värmepumpsärende, cirka fyra påminnelser till kommunens stackars kundtjänstarbetare, cirka 1,2 gånger i veckan, innan de faktiskt gjorde det.


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem