Fredagen den 28 april 2017 - Kanot

Kanadensare

XXL kallar den för kanadensare, men jag kallar den rätt och slätt för kanot. Säkert inget fartvidunder, men  den har säkert en hemligt liten svängradie, stadig och rymmer en hel liten familj. Hmm, vad ska vi döpa den?


3 kommentarer:

  1. Vilken härlig färg! Min första tanke var Gröna Faran. Vet inte vad det begreppet/namnet kommer ifrån egentligen? Men ni ska ju fara med den så… Den är grodgrön. Vårgrön. Dillgrön. Ärtgrön. Vänta nu. Grodgrön. Boo. Kan den få heta Boo? :-) Eller Kaboo?

    - Kommentar av fam GP — 2017-04-29 21:41


  2. Kanot är samlingsnamn för olika farkoster som kanadensare och kajaker om jag inte missminner mig. Fast den som har en kajak säger nog kajak. Den som har en kanadensare säger kanadensare eller kanot. Om jag tänker på tiden då det paddlades.

    - Kommentar av fam GP — 2017-04-29 21:42


  3. Boaty McBoatface!

    - Kommentar av Walle — 2017-05-02 19:45


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem