Onsdagen den 15 december 2010 - Trudelutt #4

Såhär i den åttonde och sista terminens skälvande slutdagar så minns vi tillbaka till termin tre då FK tvingade oss att inte bara göra akustiska analyser utan även akustiska manipulationer. Uppdraget var att ändra betoningen till olika ord i en inspelning av meningen Jag vill lämna några långa Jörns-bor. (Den som lyssnar på låten kommer att förstå vad jag menar.) Man måste fiffla med både det betonade ordets tonhöjd och duration, PLUS att de omgivande ordens melodi och tempo måste förändras. Lättare sagt än gjort, men jag tyckte det var fantastiskt roligt (vilket jag verkade vara ganska ensam om). Och självklart ville jag göra en trudelutt på temat.

Jörnsbor - speedfanfar för trumpet och tribehatz

Resultatet blev discodängan Jörnsbor – Speedfanfar för trumpet och tribehatz. Den är 1:53 lång. Tryck på play.

[audio:https://www.saeys.se/dagboken/pics/Jörnsbor.mp3|titles=Jörnsbor – speedfanfar för trumpet och tribehatz]

Nästa vecka är det jul igen.


2 kommentarer:

  1. Hahaha så fantastiskt roligt! Kan bli en lokal hit!

    - Kommentar av Maria Nordvik — 2010-12-15 20:45


  2. …och den fortsatte verkligen att snurra runt i min skalle när jag hört den en gång, klar hitpotential alltså. Måste spela den för jörnsbon på jobbet när jag får möjlighet.

    - Kommentar av Maria Nordvik — 2010-12-15 20:50


Det går tyvärr inte att kommentera detta.


» Senaste!
  • Hem