Onsdagen den 2 november 2016 - Trist

Sidenåterbesök

Idag föll första snön (som låg kvar). Sidensvansarna har, efter en tids frånvaro, kommit tillbaka och sitter nu på en plundrad rönn, med näbben mot vinden, och verkar fundera över läget. Det var värst vad grått och kallt och rått och trist allting blev nu plötsligt. Och inte heller finns det några jästa rönnbär kvar att bli salongsberusad av. Vad gör vi nu. Vi sitter väl här, och väntar på att nåt nytt ska hända.


En kommentar:

  1. Snö som ligger kvar, tjohoooo! Inte grått å trist då ju. Ljust å härligt ju! Fast så tänker vi varmklädda och välgödda människor förstås. Är man sidensvans så är läget tuffare. Men ni kanske har äpplen ni kan hacka i bitar å lägga ut på matning…? Om än ojästa.

    - Kommentar av TGP — 2016-11-03 16:26


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem