Onsdagen den 31 augusti 2016 - Undersökning

Jag råkar av någon anledning vara med i SIFO-panelen. Då och då mejl dimper det ner ett mejl när det är dags att delta i undersökning, och oftast gör jag det. Endast ett fåtal gånger har jag avbrutit att svara när det visat sig vara ett ämne som föga intresserar mig och jag har inte haft tid. Alla undersökningar jag deltagit i hittills har hittills renderat i en biobiljett.

Idag var det dags igen. I mejlet står det att undersökningen ”den här gången tar ungefär 22 minuter att besvara”. I själva undersökningen står det att frågorna kan ta upp till 22 minuter att besvara”. Så mycket tid har jag inte, men okej, det skadar inte att börja, och ibland kan det gå fortare, beroende på vad man svarar. Här kommer frågorna:

Hur gammal är du? Anger 44.
Är du man eller kvinna? Väljer alternativet Man (av endast två alternativ).
Bor du i storstad, mellanstor/liten stad eller landsbygd? Väljer alternativet Landsbygd.
Vad har du för postnummer? Anger 93496.
Hur ofta dricker du öl? Väljer alternativet Mer sällan/aldrig.

Och där tog undersökningen slut. Det tog mindre än en minut. Där ser man.

Dagens bild är från Wayne’s Coffee i Skellefteå, just efter öppning. Jag drack inte öl där heller. (Inte heller kaffe.)

Wayne's


En kommentar:

  1. Haha. Det där händer L hela tiden. Han har tjänat många biobiljetter på nån minut. Även om han dricker öl då. Då har det handlat om ”Vilka reklaminslag har du sett senaste veckan” eller ”Vilka appar använder du” och annat som han avstår från… ;-)

    - Kommentar av GP's — 2016-08-31 22:00


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem