Torsdagen den 14 januari 2016 - Vidare

Jag gick inte vidare i Vinn ett Aktiebolag-tävlingen. Men jag är inte alls bitter. (Obs – EJ ironi)

Kommunens näringslivssekreterare ringde upp med beskedet. Att hon ringde upp och inte bara skickade ett mejl (vilket hon också gjorde) är ett stort, stort plus. Hon tyckte att jag hade gjort en väldigt bra presentation och idén var mycket intressant, men juryn tyckte att mitt bidrag saknade bredden litegrann. Jag skulle kunna skylla på tidsbrist – att delen då jag pratade om utvecklingsmöjligheter och just breddning av produkten, den blev lite väl påstressad och tunn, även om jag fick med det mesta. Men sen är jag ju medveten om andra element som talade emot att jag skulle gå vidare. (Utan att förringa alla styrkor som min idé har.) Vi var tio bidrag varav fyra gick vidare.

Däremot vill juryn fånga upp och träffa alla ”förlorare” vid ett senare möte och se vad man kan göra för att utveckla idéerna. Det blir spännande. Tills dess (och därefter) fortsätter jag jobba vidare med Bosse.


2 kommentarer:

  1. Jisses vad spännande. Förra inlagan avslöjade inte ett dugg om vad det var. Som du förstår är jag där i anden och hejar på.

    - Kommentar av Gunsan — 2016-01-14 15:30


  2. Ibland är det bättre att vara i det andra laget i dylika sammanhang. För att man hinner slipa på det som behövs slipas på tills det gäller. Att de kallar er till en uppföljning bådar gott :-) Keep up the good work!

    - Kommentar av fam GP — 2016-01-14 17:18


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem