Lördagen den 2 januari 2016 - Året

Det nya året skålades in med årsgammal Pommac. Vi hade inga fyrverkerier, inga smällare, inte ens några tomtebloss, så vi höll oss inne, ty det var långt till närmaste granne. Malena Ernman ringde ut och in med en ny, fin tolkning.

Som en smula sen nyårskaramell ger jag här förra årets (nästan) alla dagar, komprimerade till knappa minuten. Idatjärn skymtar till vänster. Vägen in till Drängsmark och Hemträsket till höger. Bilderna tog av Ida och mig med en GoPro HD Hero, redigerad med Adobe After Effects. Musik av mig.

Här är 2014 års film, med samma vy:

Och här är 2013 års film, med vyn ut mot Idatjärn:


2 kommentarer:

  1. Hehe! Man hinner ju nästan se vilka besökare ni haft – bilar, husvagnar och husbilar… Och ur svårt vintern har att bestämma sig nuförtiden! Gott Nytt 2016 då :-)

    - Kommentar av fam GP — 2016-01-02 17:04


  2. Kul med en sådan årsfilm, jag har gjort en mer vanlig årskrönika.

    - Kommentar av Micke — 2016-01-03 10:32


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem