Fredagen den 1 oktober 2010 - Tillbaka

Igår undrade vi var Kerstin tagit vägen. Hon måste ju hålla oss sällskap under resten av denna höst, då denhärninga magisteruppsatsen skall färdigställas.

Idag, fredag, doftade biblioteket på Campus Skellefteå starkt av popcorn. Jag är ingen vidare fan av popcorn, men dessa popcorn var märkbart indränkta i något slags smör. Det doftade ganska gott, måste jag medge.

Och där satt Kerstin, mitt emot utlåningsdisken, i en röd, skön mjukisdress. Fredagsmyset var i full gång, med den gigantiska popcornskålen, dricksglas med innehåll och tända ljus. Ordningen är återställd.


En kommentar:

  1. Trevligt att ni har saknat mig! I fortsättningen kan du tänka på att jag inte alltid syns, men jag är alltid på plats ändå. Någonstans i biblioteket…

    - Kommentar av Kerstin — 2010-10-13 13:34


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem