Fredagen den 15 maj 2015 - Galleri

De som har hälsat på hos oss har säkert noterat hallväggen pepprad med tavlor av olika slag och storlekar innehållandes bilder på Mona i olika slag och storlekar. Och den är ju fin, men jag har saknat något i vår källartrapp, så igår startade jag igång något jag skulle ha startat för länge sedan: ett star trek-galleri med allsköns posters, humorbilder, annonser, tecknat och annat. Nåt trevligt ska man ju ha att titta på när man går i den där trappen. Det sitter inte så hemskt mycket bilder uppe än så länge, men ambitionen är att det ska bli fler… Och det finns hur mycket vackert och roligt Star Trek-material som helst att finna, till exempel på Pinterest.

Trek


En kommentar:

  1. Sonen försvann ner i källaren. Och kom inte upp. Han som är källarrädd dessutom. Jag började omotiverat tänka på boken Myrorna… Men hittade honom strax bakom dörren. ”Det är ett museum här” sa han glatt följt av ”stäng dörren mamma, jag kan inte se ju”. Gott betyg :-)

    - Kommentar av fam GP — 2015-07-01 01:24


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem