Fredagen den 25 juli 2014 - Strumpan 2

Strumpan 2

Jag gjorde slag i saken. Jag glömde visserligen att skita ner strumpan, men jag tog med mig den en arla morgon, klev på bussen, åkte, och innan jag klev av i Piteå så släppte jag den på bussgolvet, mellan mina fötter. Där skulle den få ligga, ända tills en person med buss-städarfunktion i slutdestinationen Haparanda plockar upp den. Förhoppningsvis är denna person med buss-städarfunktion samma person som plockade upp en likadan, fast skitig, strumpa, på samma plats, en vecka tidigare. Tänk så förvånad personen kommer bli.


En kommentar:

  1. okej…jag googlade tbc- sår då jag i skrivande stund har en spirande röd knopp på min arm, och hamnade här. Nu har jag skrattat så tårarna rinner, tack för att du gjort min dag!

    - Kommentar av Katarinah — 2014-08-05 11:28


Leave a comment


» Senaste!




  • Hem