Onsdagen den 9 april 2014 - Post-bröllops-utmattning

Nu ser man vad som händer när det börjar närma sig trettio dagar mellan inläggen. Bloggens startsida skalar ju av inlägg äldre än trettio dagar, så jag börjar inse att om jag inte skriver något innan 12 mars så kommer bloggen se rätt konstig ut. En blå ruta, typ. Med lite länkar. Ingen intressant text.

Så jag skriver ett panikinlägg för att undvika detta. Om jag nu måste komma med en förklaring till stiltjen på sidan så säger jag: mental post-bröllops-utmattning. När det har varit dags att här sammanfatta något som hänt eller någon tanke så har något annat kommit i vägen. Om detta något inte har varit något viktigt göromål så har jag gått och lagt mig och sovit istället. Jag skyller helt enkelt på brist på ork.

Men nu blir andra bullar (igen). Nu är det vår. I övermorgon är till exempel det EFIT. (De två senaste gångerna jag har börjat EFITa så har det slutat med att det skitit sig till slut. Och jag har lagt ner den dagens projekt.)

Och i lördags bar vi hem ett äkta piano.

Piano


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem