Lördagen den 1 mars 2014 - Vanlig

Som traditionen bjuder så är Avanza Bank först ut att gratta mig på min födelsedag. Tätt följt av strömmen på google plus och facebook. Och så ett och annat sms. Jag tackar och bugar djupt, vi äter frukost och jag går ut med rinnig kompostavfallshink och passar på att meddelst järnspett hugga loss några extra decimetertjocka istjok på vår trapp utanför huset. Sen går vi ut på promenad, hund och barn och fru och man, runt på byn. En helt vanlig lördag.

Som kompensation för att jag (återigen) glömde bort torsdagens EFIT så uppdaterar jag detta inlägg med lite vardagsbilder då och då idag. Man vet aldrig vad som kan hända en sån här dag. Jag återkommer!

Hund, barn och fru vid frukostbordet

Hund, barn och fru vid frukostbordet.

Ishack

Ishack.

Dans med liten ryggsele.

Dans med liten ryggsele.

Bröllopets bakverkskoordinator med familj kommer och hälsar på. Dom äter svart prinsesstårta med Enterprise-siluett och 70-talssmaker (After Eight och päronkompott) och har med sig en födelsedagspresent inköpt på järnvägsstationen i Bastuträsk. Tack så mycket!

Dr Leonard McCoy. "I'm a doctor, not a poolman."

Dr Leonard McCoy. ”I’m a doctor, not a escalator.”

Vi har några fröautomer utanför det stora skylfönstret/vardagsrumsfönstret. Fåglarna kalasar, Mona studerar ibland. Fast just nu var det stövel- och mössprovning och en plötslig, stark längtan att gå ut och leka.

Fågelstudier.

Fågelstudier?

En aperitif före maten?

En aperitif före maten?

Tidigare under dagen hade det varit bjudning av skånsk spettekaka och Star Trek-tårta. G kom och åt på resterna.

Tårta.

Tårta.

Han bjöds även på lite zombieunderhållning.

Stackars.

Stackars.


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem