Söndagen den 9 februari 2014 - Makalöst

Vigsel

Gårdagens tilldragelse var, inte minst nere på isen, mer makalöst mäktigt än vi hade kunnat föreställa oss. Det här bär vi med oss länge, länge. Tänk vad man kan åstadkomma med lite vatten, några hinkar och ett åk-tefat. Buffébordet bågnade av alla godsaker, fast av någon skum anledning hade vi inte tid att smaka av alltihop. Istället smakade vi av alla goda vänners närvaro. Tack alla som var med! Tack alla som hjälpte till!

En mer fullständig bröllopsberättelse och foton (bland annat av vår gode vän och fotograf Christer Dahl) kommer så småningom på en bröllopshemsida nära dig.


En kommentar:

  1. Ett varm tack för den vackraste vigselcermonin och gemytligaste bröllopsfest som vi gästat :-D Makalöst var början men inte slutet – leve brudparet och deras lilla (numera) äkting! / Tina, Lasse & Vidar

    - Kommentar av Fam Granqvist Pahlén — 2014-02-09 21:16


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem