Söndagen den 2 februari 2014 - Munspeglar

Häromdagen hade Mona fått ett vykort från Västerbottens Läns Landsting, i vilket de informerade henne att hon i år fyller två och det är dags att gå till tandläkaren. Det var ju trevligt. De vitklädda människorna på bilden är tydligen tandläkare eller tandsköterskor med munspeglar i högsta hugg. Utom en, som har en dubbelspegel inkörd rätt igenom munnen. Uää. Så olyckligt.

VLL


En kommentar:

  1. Haha! Så här snart ett år senare. Skulle visa Lasse EFIT-bilderna åsså dök denna bild upp överst. Hur tänkte de och vad är det menat egentligen? Jamen hon jonglerar ju säger han glatt! Haha. Det ”ligger” ju en på axeln också ja. Och för honom var det självklart. Han kan inte hålla en kökskniv i handen utan jonglera med den. Det är en tvångshandling typ. Men bara med en i taget. Aldrig två gm kinderna. Ännu.

    - Kommentar av fam GP — 2016-01-06 19:13


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem