Torsdagen den 5 december 2013 - Äggmök

Jag bli lika lurad varje gång. En arbetsdag till ända, sitter bänkad på bussen, halvvägs mellan Piteå och Pite havsbad. Och så sitter någon på bussen och fiser. En riktig bomb. En äggmök. Det händer varje gång jag är på väg hem från jobbet.

Nämen. Javisstja. Munksund. Pappersmassefabrik, eller vad det är. Stackars pitebor som måste leva i det varje dag. Idag var jag till exempel nödgad att försäkra en kollega om att jag just inte släppt väder i kopieringsrummet, men det hade jag inte behövt, hon var högst medveten om varifrån odören kom. Betyder att jag helt riskfritt kan släppa mig i Piteå när som helst, var som helst, och komma undan med det?


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem