Lördagen den 20 april 2013 - Skum

Bråda dagar. Igår var dagen H. Någonstans nära klockan tre bad mäklaren Lena säljarna att skriva på ett sista papper, och när de hade gjort det gick ägandet officiellt över till oss. Nycklarna låg där och tittade på oss. Efter kramar och handskakningar drog vi direkt ut till vårt hus. En sån otroligt skum känsla att vandra över vår gräsmatta, titta ner över sjön och vår brygga och vårt gästhus och vårt boningshus. Det var miljoner spikar kvar på väggarna men det gör inget eftersom vi ska måla och tapetsera och ha oss. I skrivande stund målas det tak. Vi säger stort kudos till E&R som bidrog med penslar, målararmar och ett glatt humör. Och imorgon är det EFIT.


Inga kommentarer...

Någon må ha läst detta.
Men ingen har kommenterat.
Bli den förste!

Leave a comment


» Senaste!
  • Hem