Tisdagen den 27 december 2011 - Inandning

Klockan har passerat tolv, och annandagen ligger bakom oss. Hela julhelgen ligger bakom oss. Nu ska julen fasas ut. Vi andas ut. Även Arne kan få andas ut. Visserligen är det nu länge sedan han satt som julvärd i rutan. Men jag minns det som igår. Och jag minns hur jag inte uppfattade innehållet av det han sade på julaftnarna eller Ett med naturen-filmerna. Det enda jag hörde var hans inandningar. Jag började inbilla mig att det var något som lades in mellan yttrandena. Att det rentav inte ens var han som lät:

Hej och välkommen till veckan Ett med naturen. – Thähhhhh… Kvällens film handlar om savannens giganter, nämligen Elefanten. – Thähhhhh… Dom har varit hotade… Och så vidare.


2 kommentarer:

  1. Har jag aldrig tänkt på. Vilken tur att han inte är julvärd längre, för då hade jag väl stört ihjäl mig nästa jul. Inte för att jag brukar se/lyssna så mycket på själva julvärden, men ändå.

    - Kommentar av Walle — 2011-12-28 17:11


  2. för varje gång jag ser den där, desto svårare att andas ut får jag.

    - Kommentar av saeys — 2011-12-28 17:36


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem