Den här konstiga upp-och-ner-vända bloggen, som i begynnelsen hette nätdagbok eller Reload, startades för precis exakt tio år sedan, den 16 maj 2000. Det tycker jag är ganska länge sen. Och det har skrivits en del saker genom tiderna. Det kanske är värt att firas. Och det gör jag genom att göra en tävling! Den som vinner tävlingen vinner ett presentkort med två biobiljetter!

Jag har gjort en quiz, med arton frågor vars svar går att finna i bloggen. Och för att inte göra det alltför hopplöst svårt så har varje fråga en länk till en googlesida varifrån man kan utgå att hitta det rätta svaret. Ibland hittar man svaret redan i texten på googlesidan. Ibland måste man gå in på bloggen därifrån för att luska ut svaret. Tips 1: prova klicka på "Cachad" på googlesidan - funkar oftast. Tips 2: Använd webbläsarens sökfunktion inne på sidan. Och vissa frågor måste man klura på lite extra (alternativt läsa) för att komma fram till vad som är rätt.

I slutet får du fylla i ditt namn och din mail och sen får du veta hur många rätt du hade (dock inte vilka). Tycker du det gick dåligt så är det tillåtet att göra om quizen. Bästa resultatet räknas. Om flera har samma bästa så avgör lotten.

Tävlingen pågår i en vecka, till kl 23:59 söndagen den 23 maj. Vinnaren tillkännages här på bloggen efter det, ifall det är en eller fler som deltagit i tävlingen. (Om ingen alls deltar så tycker jag synd om er, era stackars patetiska smygläsare. ;) Eventuell vinstskatt behöver icke betalas.

--> Tävla nu! Till quizen! <--