Fredagen den 31 augusti 2018 - Ute

Alltså, med tanke på att annonsen bara låg ute i sex dagar så trodde jag ju i min enfald att jag åtminstone skulle vara aktuell för en intervju. Men utifrån detta kan man ju anta att det finns riktigt gott om tillgängliga och erfarna logopeder i Skellefteå som kan hoppa på en tjänst med kort varsel just nu. Eller? (Och fem dagars urvalsprocess?)


2 kommentarer:

  1. Fy vilken jäkla besvikelse. Sitter de andra logopederna i buskarna bredvid platsen och skuttar fram??!! Eller var det uppgjort på förhand? Man anar något lurt. Såååå fort tillsätter man väl inte en logopedtjänst. Tröstekram från Gunsan

    - Kommentar av Gunsan — 2018-08-31 21:33


  2. Jag tänker att de hade en som de skulle ha. Därav kort tid. Men att skriva det där som orsak var fult. Men var det riggat så kan personalavd krävt ”intervjua nån till då” och de tog nån random. Men skit ändå, hoppet som väcks. Även om du som person inte var dissad. Matchen var riggad. Upp igen!

    - Kommentar av Riggat — 2018-09-01 00:10


Leave a comment


» Senaste!
  • Hem