Måndagen den 13 juni 2016 - Stor

Nu är delfinen stor. Två veckor senare.

Delfinen


Fredagen den 17 juni 2016 - Lärt

Mona tillkännager idag att hon har lärt sig göra kullerbyttor. Hurra!


Onsdagen den 29 juni 2016 - EFIT #33

Jag har missat några gånger, men den här gången hade jag satt klockan på ringning. Dessutom är det sommar och nån slags pseudo-semester. I’m shooting. Andra som gör samma sak, det hittar du här.


Måndagen den 4 juli 2016 - EFIT #34

Återigen en sån där dag som håller den här bl… förlåt nätdagboken någorlunda levande. Och idag har jag ju tagit (typ) semester, så jag slipper sitta i en källare hela dagen och slita mitt hår. (Problemet kvarstår dock, men jag får gräva ner det specifika bekymret några veckor.) Ett Foto I Timmen.


Lördagen den 16 juli 2016 - EFIT #35

Dags för den trettifemte omgången EFIT. En perfekt mulen dag att ägna sig åt städning av hus, stuga och garage. Utmaningen är att hålla Mona sysselsatt under tiden.


Onsdagen den 20 juli 2016 - Valp

Idag har jag fått provköra G:s valp. Det var ju veckans roligaste händelse! Hoppas vi ses snart igen!

Pltgb 903


Tisdagen den 26 juli 2016 - Flotte

Weeping Willows lyssnat vi på ibland. Ikväll kom de till Skellefteå för att ställa sig på en flotte i älven för att spela. Vi vill ju inte vara sämre, så vi tryckte in två gummibåtar i Rödis, skjutsade Mona till mormor och morfar i Kåge och slängde oss i skellefteälven för att ankra tillsammans med nittiotalet andra båtar bakom scenen.

En flotte


Onsdagen den 27 juli 2016 - Schackspel

Hemkommen från en förvånansvärt varmt bad i Falkträsket öppnar jag kartongen. En på grund av dålig embalering tillknycklad affisch med Star Trek-skepp på, en röd uniforms-t-tröja samt ett schackspel med The Next Generation-gubbar som spelpjäser. Ett litet steg mot en seriös liten Star Trek-utställning i källartrappen!

Schack


» Senaste!


 • Prenumerera! • Hem 
  RSS
  EgoEgo 
  Nyligen
   

  Lyssna på Radio Paradise!